Pek sevindik, cok sevindik Inbuku’nu merak etmenize ve gitmek istemenize :). Keyifli yolculuklar ve mutlu tatiller diliyoruz. Kendimiz gidiyormuscasina seviniyoruz.
Bir iki gun icinde penguen hikayemizi yayinlayacagiz, ustunden yine biraz zaman gecti kusurumuza bakmayin. Ama once Middlemarch’taki son hikayeyi de yayinlayalim da eksik birsey kalmasin, hani Routeburn Rotasina yuruyuse cikmadan evvel Middlemarch’ta biraz oyalanmistik ya.
Eninde sonunda maceralar size de ulasiyor, supheniz olmasin :). Er veya gec!
Inbuku’nden bahsedince ve sizin heyecanli cevaplarinizi alinca, yeri geldi madem, Mavra’nin facebook grubuna gonderdigim su mesaji buraya da ekleyeyim, hepinize mesajimiz olsun, sevgiyle ve hasretle.
Sozluk gerektirebilir, desifre edebilmek icin gereken liste Mavra’nin facebook sayfasinda mevcut :). (bknz. Mavra Meyhane)
Tum dostlara, hurmetle;
“Yollugumuzu piyijledigimizden beri terakki etmeyeli hayli zaman oldu azizim. Rindan masasina kendimizi atip ibrik-i meyi gormeyi, bezm-i alemde seftelemeyi oyle ozledik ki, yarali kaldik, bir firtla gagayi islatmaya raziyiz. Ey dostlar, bizden habersiz yuvarlamaktasiniz amberiyeyi, herkes pasa olmus; bir kadehi de kaldirin bu leyleklerin hatrina gonlumuz hos olsun. Afiyet bal seker olsun, mavraniz bol olsun! :)”
Selametle,
As&Re
kadehlerin birinin ismi leyleklere idi ve rakı kadehiydi bilmiş olun , sevgiler