Eyvallah 2011…

Siz bu yaziyi okudugunuzda biz Wellington-Picton feribotuna binmek uzere Wellington’a dogru coktan yola cikmis olacagiz. Guney yarimkuredeyiz ve guneye gitmeye devam ediyoruz. Biz guneyi pek seviyoruz :).

Malum bugun Christmas gunu. Yarindan itibaren sagda solda rastladigimiz “Xmas tree” (biz onu yilbasi agaci olarak taniyoruz) ilanlari kalkmis olacak. “Real pine tree” (gercek çam agaci) yazan etiketleri de gelecek yil cikarmak uzere toplarlar herhalde. Pek onemli, gercek çam agaci satiyor olmak. Yilbasi agaci olarak bagrimiza bastigimiz agac buralarda xmas ile anlamli. Olsun biz de yilbasi agaci diyelim, ne de olsa Noel Baba Demre’li. Iyi guzel de cicek mi dalinda guzeldi yoksa agac mi? Yok yok, agac daliyla guzeldi…

Xmas, yilbasi vs derken iki haftalik uzun bir tatil bloğu olustu birdenbire. Re de yorulmustu zaten, 2 aydir calisiyordu :P. Madem oyle, yazin bu en verimli ayinda, yildizlarin altinda, kumsalda ya da yagmur ormanlarinda gecirilecek bir yilbasi icin guney adaya gidelim dedik (evet yaz dedim, dogru okudunuz :).). Firsat bu firsat, kar beklenmeyen ilk yilbasi gecemizi, deniz-gunes-kumsal uclusuyle paylasmak umidindeyiz :). Gecen haftaki asiri yagislar nedeniyle bazi yuruyus rotalari bozulmus durumda olsa da Abel Tasman Milli Parki var hedeflerimiz arasinda ve Golden Bay (Altin koy). Bakalim gercekten altin rengimiymis kumsal :).

Kamp hayatina iki hafta icin bile olsa donus yaptigimizdan, bir sure ayak altinda olmayacagiz. Gectigimiz haftalarda pek sesimiz solugumuz cikmiyordu ama aslinda cokca sorulan sorulara yonelik bazi hazirliklar icindeydik. Kendimizce kucuk bir yazi dizisi hazirladik, kucuk seyahatimizin minik ayrintilarini, tecrubeleri ve onerileri iceren. Biz buralarda degilken, bu yazilar yayinlanacak leylekleylek’te. Umariz cok bilmislik cizgisine bulasmadan paylasmak istediklerimizi paylasabilmisizdir.

Son olarak sunu da soyleyip ucarak uzaklasmak istiyorum, musadenizle. 2011 hayatimizin en heyecanli, en renkli, en coskulu, en sasirtici, en ogretici, en en en … senesi olarak muthis bir yere sahip gecmis seneler albumunde. 2011’de bizi yalniz birakmadiginiz icin cok ama cok tesekkur ederiz.
Dileriz 2012 sizler icin, en az 2011’in bizler icin keyifli oldugu kadar keyifli olur.

“Merry chritmas” (neseli xmas), dileklerine aliskanliktan sanirim “happy new year” (mutlu yeni yillar), diye cevap verdigimizden midir nedir; “sizde xmas yok degil mi? var mi?” gibi sorularla karsilasiyoruz. Yok efendim, bizde xmas yok :).

Herkese saglikli, neseli, bol keyifli yeni yillar :).

Sevgiyle…

asli ve emre (25 Aralik 2011, Auckland)

Bu yazı duyuru, günce, Yeni Zelanda içinde yayınlandı ve , , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

7 Responses to Eyvallah 2011…

  1. Serdar karahisarlı dedi ki:

    İyi eğlenceler iyi yıllar…

  2. uğur dedi ki:

    2011’den daha güzel bir yıl olsun. çok ama çok güzel yıllar..

  3. Mustafa Tece dedi ki:

    En güzel günler sizinle olsun.Bir yaş olgunluğuna ayak basıyorsunuz.Mutluluk ve umut getirmesi dileğiyle öpüyoruz.

  4. Güler anne dedi ki:

    Nice mutlu yeni yıllar benim gezgin leyleklerim. Her şey gönlünüzce olsun.İkinizide çooooook öptüm.

  5. Mehmet bayrak dedi ki:

    2012 ve daha sonra uzuuun yasaminizin daha mutlu ve gorkemli gecmesi dilegimle iyi tatiler dilerim.

  6. devrim dedi ki:

    bugün, 1 ocak, uzun zamandır kurcalamadığım blogunuzla geçti.. itiraf, kıskançlıktan dilimi ısırarak okudum :) iyiki varsınız.. mutlu yıllar..

Yorum bırakın